Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Shanks Nederland

Samen staan we sterk

KLOK Containers BV maakt deel uit van Shanks Nederland BV.
In Nederland kent Shanks een decentrale organisatie met daarin een groot aantal ijzersterke dochterondernemingen, waarvan de meeste al tientallen jaren actief zijn in de milieubranche. Nagenoeg alle Shanks-bedrijven zijn van oorsprong familiebedrijven met een uitstekende staat van dienst en imago in de regio waar zij werkzaam zijn.

De kracht van de Shanks-organisatie komt naar voren door een effectieve integratie en samenwerking: de bedrijven werken samen en vullen elkaar aan indien opdrachten van klanten dat vereisen. Hierbij worden zij gesteund door het hoofdkantoor van Shanks Nederland, het moederbedrijf in Groot-Brittanniƫ en de andere zusterbedrijven.

Meer informatie

Meer informatie over onze moedermaatschappij Shanks Nederland of onze zusterorganisaties kunt u vinden op www.shanks.nl Informatie over Shanks Group plc. Vindt u op www.shanks.co.uk.