Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Over ons

KLOK Containers

KLOK Containers is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalrecycling in Zuid-Holland. Vanuit Rotterdam en regio Rijnmond zamelen wij bijna alle denkbare afvalstoffen in. Op het eigen sorteercentrum wordt het afval gesorteerd en bewerkt en zodoende geschikt gemaakt voor hergebruik, grondstof of brandstof voor groene energie.

KLOK Containers, onderdeel van Shanks Nederland, is een efficiënte organisatie met modern materieel en gemotiveerde collega’s die, volgens de huidige wet- en regelgeving, op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde wijze onderneemt.

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is altijd onze klant. U zult merken dat wij vaak financieel aantrekkelijke, pragmatische en op maat gesneden oplossingen voor uw situatie hebben.

Ontdek via onze website zelf wat KLOK Containers voor u kan betekenen als zakelijke klant, of als particulier. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen met onze specialisten: 010-492 92 99.

Heeft u een afvalcontainer nodig, klik hier.
Heeft u een rolcontainer nodig, klik hier.