Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Wijziging statutaire naam

Geachte relatie,

Begin 2017 zijn ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel gefuseerd tot het nieuwe toonaangevende waste-to-productbedrijf Renewi. Sindsdien worden beide bedrijven stapsgewijs en op een gedegen manier samengevoegd tot één groot en sterk bedrijf onder onze nieuwe missie ‘Waste no More’.

We willen u graag informeren dat we 13 oktober 2017 weer een stap zetten en onze bedrijfsnaam veranderen. Hiermee wordt duidelijker dat wij voortaan Renewi zijn, maar behouden we nog een koppeling naar de bestaande bedrijfsnamen.

Wat gaat er veranderen?
Op 13 oktober 2017 wijzigt onze statutaire naam van KLOK Containers BV in de naam Renewi KLOK BV. Onze handelsnamen Van den Enden en Afval Service Zeeland vallen ook onder deze wijziging. Wij vragen u om vanaf 13 oktober de verandering van onze statutaire bedrijfsnaam in uw communicatie aan te passen:

• Gebruik voortaan onze nieuwe naam Renewi KLOK BV bij betaalopdrachten voor betaling van uw facturen. Ook op bankafschriften en automatisch incasso zal de nieuwe naam worden vermeld.
• Stuurt u ons een e-mail? Gebruik dan onze nieuwe e-mailadressen die eindigen op @renewi.nl.
• Onze nieuwe website is www.renewi.com.

Op veel van onze communicatiemiddelen blijven voorlopig nog wel twee logo’s staan, zodat de overgang naar Renewi voor u snel went.

Wat blijft er gelijk?
Afdelingsnamen, contactpersonen en onderstaande (contact)gegevens blijven hetzelfde:

• mobiele en vaste telefoonnummers
• post- en bezoekadressen
• btw-, KvK- en IBAN-nummers

Ook de service die u van ons gewend bent, blijft natuurlijk behouden. Dankzij de fusie ervaart u in de toekomst zelfs meer voordelen, doordat we met meer vestigingen en medewerkers in staat zijn om nog betere lokale service te bieden en u een groter aanbod aan producten, diensten én hoogwaardige kennis bieden.

Contact
Wij informeren u als de fusie tot meer wijzigingen leidt die voor u van belang zijn. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met uw vaste contactpersoon, of met onze binnendienst. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op de onderstaande telefoonnummers of per email.

KLOK Containers BV
010 - 492 92 92 of per email op info@klokcontainers.nl

Van den Enden
0165 - 518 750 of per email op info@vandenenden-afvalrecycling.nl

Afval Service Zeeland
0111 - 463 626 of per email op info@afvalservicezeeland.nl

Met vriendelijke groet,


Namens KLOK Containers B.V.

Rick van Vliet
DirecteurNamens Renewi Netherlands Commercial

Otto de Bont
Managing Director