Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Dode hoek voorlichting basisschool

In het kader van de Veiligheidsweek 2017 heeft KLOK Containers op woensdag 29 maart een 'dode hoek' voorlichting gegeven op basisschool OBS De Mare in Rotterdam. Een week eerder hebben de leerlingen al theorieles gehad van Veilig Verkeer Nederland.

In 3 groepen zijn de leerlingen naar buiten gegaan, waar met een vuilniswagen een 'dode hoek' opstelling was gecreƫerd. Elke leerling mocht plaatsnemen op de chauffeursstoel om zodoende de 'dode hoek' met eigen ogen te aanschouwen. Daarnaast werd er informatie gegeven over de vrachtwagen zelf en zijn met verkeersborden diverse situaties nagebootst. Zowel RTV Rijnmond als AD Rotterdam is in de ochtend langsgekomen om aandacht aan de voorlichting te geven.

Al met al hebben de leerlingen veel opgestoken en heeft het zelf ervaren van de 'dode hoek' op de chauffeursstoel zeker indruk gemaakt. Op deze wijze hopen we de veiligheid op de weg weer een beetje vergroot te hebben. Een zeer geslaagde actie!