Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Capital Market Day bij KLOK


Capital Market Day

Afgelopen maandag, 29 september, heeft KLOK de eer gehad om gastheer te mogen zijn voor één van de Capital Market Day welke eens in de zoveel jaar door Shanks wordt georganiseerd.

Tijdens deze dag worden er presentaties, status up- dates en een rondleiding verzorgt voor onze grootste investeerders, vertegenwoordigers van de banken, markt analisten, directie en de raad van bestuur.

Er was uitgebreid de gelegenheid voor KLOK om zich van zijn beste kant te laten zien. Na het geven van een presentatie over de historie, huidige positie en onderscheidend vermogen van KLOK zijn onze gasten uitgenodigd voor een rondleiding op de terreinen.

Tijdens de rondleiding hebben we laten zien wat onze operationele activiteiten en specialismes zijn bij KLOK. De demonstraties die geven werden van bijvoorbeeld onze Eco- cassette los- installatie, hout shredder en voertuigen is door een ieder zeer gewaardeerd. Ook de uitstraling, orde en netheid is als zeer positief bevonden.

Er is door een groot aantal medewerkers enorm veel werk verzet om deze dag tot een succesvolle te maken. Dat is gelukt en wil een ieder daar dan ook hartelijk voor danken.

We mogen trots zijn met de eer maar nog meer met de complimenten die we gekregen hebben van deze bijzondere groep van gasten”