Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Businessclub IJsselmonde op bezoek bij KLOK


Maandag 22 september jongstleden bracht Businessclub IJsselmonde een bezoek aan KLOK Containers. Een van onze verkoopmedewerkers is lid van deze businessclub en kreeg de vraag of ze eens een bedrijfsbezoek mochten brengen aan KLOK. Uiteraard werd dit idee met open armen ontvangen.
Vanaf 16.30 uur stroomden de gasten binnen en werden hartelijk ontvangen door Sacha Doorn, verkoopadviseur bij KLOK Containers.
Na een korte mededeling over IJsselmonde door Norbert Swaneveld van de gemeente Rotterdam gaf Sacha nog een korte presentatie.
We sloten de presentatie af met een spel ‘Helm op, helm af’ waarbij mevrouw Tegelaar van reclamebureau TIME een prijs in ontvangst mocht nemen.
Vervolgens was er een mogelijkheid tot een rondleiding over het terrein, hier werd dan ook enthousiast gebruik van gemaakt.

Na deze korte tour stond er een overheerlijk buffet te wachten op de gasten, waarbij uitgebreid de gelegenheid was om te netwerken en nieuwe contacten te leggen. Het was een zeer geslaagde avond, waarbij veel mensen een kijkje hebben kunnen nemen in de technische keuken van KLOK Containers.