Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container huren Rotterdam

Container nodig in Rotterdam?

Wanneer u een container wilt huren in Rotterdam bent u bij KLOK Containers aan het juiste adres. Bestel gemakkelijk online een goedkope afvalcontainer in Rotterdam in onze webshop. Vandaag besteld = morgen al bezorgd. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Rotterdam? We verhuren containers in geheel Zuid-Holland en delen van Brabant.

Ook voor bedrijfsafval in omgeving Rotterdam

Ook voor het verwerken van bedrijfsafval in Rotterdam kunt u bij ons terecht. KLOK Containers zamelt bedrijfsafval in en verwerkt bedrijfsafval uit Rotterdam vervolgens op een milieuvriendelijke manier. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Rotterdam? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Wij verzamelen, verwerken en recyclen bedrijfsafval in de wijde omgeving van Rotterdam.

Online container in omgeving Rotterdam bestellen?

U kunt heel eenvoudig en snel in onze online webshop een afvalcontainer bestellen in de omgeving Rotterdam. Ga hier naar onze webshop en wanneer u vandaag bestelt, kan de container morgen al bij u op de stoep in Rotterdam staan. Aarzel dus niet en kies voor de voordelige en snelle containerverhuurder KLOK Containers! Beste prijs en beste service!