Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container huren Zwijndrecht

Goedkoopste afvalcontainer in Zwijndrecht

Heeft u een container nodig in Zwijndrecht? Bij KLOK Containers bent u aan het juiste adres. Bestel snel, simpel en goedkoop online een container in Zwijndrecht. Klik hier om direct te bestellen. Als u vandaag besteld, kan deze morgen al bij u op de stoep staan. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Zwijndrecht? We verhuren containers in de wijde omgeving van Zwijndrecht.

Ook voor bedrijfsafval in Zwijndrecht en omgeving

Ook voor bedrijfsfval kunt u bij KLOK Containers terecht. Wij zamelen al het bedrijfsafval in en verwerkt dit vervolgens op een milieuvriendelijke wijze. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Zwijndrecht? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over!

Wij verzamelen, verwerken en recyclen bedrijfsafval in Zwijndrecht en de wijde omgeving.

Goedekope container in omgeving Zwijndrecjyt bestellen?

U kunt simpel, snel en voordelig in onze webshop een afvalcontainer bestellen voor levering in Zwijndrecht Ga hier naar onze webshop en wanneer u vandaag bestelt, staat de container morgen al bij u op de stoep in Zwijndrecht. Aarzel dus niet en kies voor de voordelige en snelle containerverhuurder KLOK Containers! Beste prijs en beste service!

Bestel hier uw afvalcontainer!