Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container huren Dordrecht

Goedkoopste afvalcontainer in Dordrecht

Heeft u een afvalcontainer nodig in Dordrecht? Bij KLOK Containers bent u aan het juiste adres. Bestel snel, simpel en goedkoop online een afvalcontainer in Dordrecht. Klik hier om direct te bestellen. Vandaag besteld = morgen bezorgd. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Dordrecht? We verhuren containers in de wijde omgeving van Dordrecht.

Ook voor bedrijfsafval in Dordrecht en omgeving

Ook voor bedrijfsfval kunt u bij ons terecht. KLOK Containers zamelt al het bedrijfsafval in en verwerkt dit vervolgens op een milieuvriendelijke wijze. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Dordrecht? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over!

Wij verzamelen, verwerken en recyclen bedrijfsafval in de wijde omgeving van Dordrecht.

Goedekope container in omgeving Dordrecht bestellen?

U kunt simpel, snel en voordelig in onze webshop een afvalcontainer bestellen voor levering in Dordrecht. Ga hier naar onze webshop en wanneer u vandaag bestelt, staat de container morgen al bij u op de stoep in Dordrecht. Aarzel dus niet en kies voor de voordelige en snelle containerverhuurder KLOK Containers! Beste prijs en beste service!

Bestel hier uw afvalcontainer!