Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container huren Barendrecht

Afvalcontainer nodig in Barendrecht?

Wanneer u een container wilt huren in Barendrecht bent u bij KLOK Containers aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online een afvalcontainer in Rotterdam in onze webshop. Vandaag besteld = morgen bezorgd. Scherpe prijzen! Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Barendrecht? We verhuren containers in geheel Zuid-Holland en delen van Brabant.

Ook voor bedrijfsafval in omgeving Barendrecht

Heeft u bedrijfsafval? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. KLOK Containers zamelt bedrijfsafval in en verwerkt bedrijfsafval uit Barendrecht en omstreken vervolgens op een milieuvriendelijke wijze. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Barendrecht? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Wij verzamelen, verwerken en recyclen bedrijfsafval in de wijde omgeving van Barendrecht.

Online container in omgeving Barendrecht bestellen?

U kunt heel eenvoudig en snel in onze online webshop een afvalcontainer bestellen in de omgeving Rotterdam. Ga hier naar onze webshop en wanneer u vandaag bestelt, kan de container morgen al bij u op de stoep in Rotterdam staan. Aarzel dus niet en kies voor de voordelige en snelle containerverhuurder KLOK Containers! Beste prijs en beste service!