Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container huren Ridderkerk

Goedkope afvalcontainer in Ridderkerk

Wanneer u een container wilt huren in Ridderkerk bent u bij KLOK Containers aan het juiste adres. Bestel snel, simpel en goedkoop online een afvalcontainer in Ridderkerk in onze webshop. Vandaag besteld = morgen bezorgd. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Ridderkerk? We verhuren containers in de wijde omgeving van Ridderkerk.

Ook voor bedrijfsafval in Ridderkerk en omgeving

Heeft u bedrijfsafval? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. KLOK Containers zamelt bedrijfsafval in en verwerkt bedrijfsafval uit Ridderkerk en omstreken vervolgens op een milieuvriendelijke wijze. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Ridderkerk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over!

Wij verzamelen, verwerken en recyclen bedrijfsafval in de wijde omgeving van Ridderkerk.

Online container in omgeving Ridderkerk bestellen?

U kunt simpel, snel en voordelig in onze online webshop een container bestellen voor levering in Ridderkerk. Ga hier naar onze webshop en wanneer u vandaag bestelt, staat de container morgen al bij u op de stoep in Ridderkerk. Aarzel dus niet en kies voor de voordelige en snelle containerverhuurder KLOK Containers! Beste prijs en beste service!

Bestel hier uw afvalcontainer!