Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container huren Hendrik-Ido-Ambacht

Container nodig in Hendrik-Ido-Ambacht?

Wanneer u een container wilt huren in Hendrik-Ido-Ambacht bent u bij KLOK Containers aan het juiste adres. Bestel gemakkelijk online een goedkope afvalcontainer in Hendrik-Ido-Ambacht in onze webshop. Vandaag besteld = morgen al bezorgd. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Hendrik-Ido-Ambacht? We verhuren containers in geheel Zuid-Holland.

Ook voor bedrijfsafval in Hendrik-Ido-Ambacht

Ook voor het verwerken van bedrijfsafval in Hendrik-Ido-Ambacht kunt u bij ons terecht. KLOK Containers zamelt bedrijfsafval in en verwerkt bedrijfsafval uit Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving vervolgens op een milieuvriendelijke manier. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Hendrik-Ido-Ambacht? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Wij verzamelen, verwerken en recyclen bedrijfsafval in de wijde omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht.

Online container in omgeving Hendrik-Ido-Ambacht bestellen?

U kunt heel eenvoudig en snel in onze online webshop een afvalcontainer bestellen in de omgeving Hendrik-Ido-Ambacht. Ga hier naar onze webshop en wanneer u vandaag bestelt, kan de container morgen al bij u op de stoep in Hendrik-Ido-Ambacht staan. Aarzel dus niet en kies voor de voordelige en snelle containerverhuurder KLOK Containers! Beste prijs en beste service!