Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container huren in...

Container nodig in Rotterdam?

KLOK Containers verhuurt containers in Rotterdam en omgeving. Of u nu een afvalcontainer in Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk of Capelle a/d IJssel of Schiedam nodig heeft: bij KLOK Containers bent u aan het juiste adres! Wij leveren ook containers in plaatsen zoals Rhoon, Poortugaal, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht.

Ons operationele gebied bestaat kortom uit Rotterdam en de wijde omgeving. Snel en goedkoop een container bestellen doet u bij KLOK Containers!

Klik hier om direct uw afvalcontainer te bestellen.

Ook voor bedrijfsafval in omgeving Rotterdam

KLOK Containers haalt ook uw bedrijfsafval in Rotterdam en omgeving op. Voor het verwerken en recyclen van bedrijfsafval in onder andere Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Doredrecht en Zwijndrecht heeft u aan KLOK Containers een milieuvriendelijke en betrouwbare partner. Wanneer wij uw bedrijfsafval in Rotterdam en omgeving ophalen, recyclen wij namelijk minimaal 87% van uw afval!

Wij verzamelen, verwerken en recyclen bedrijfsafval in de wijde omgeving van Rotterdam.