Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Overheid

Wij bieden overheden totaaloplossingen voor het afval. Niet alleen kunnen wij de inzameling en verwerking van restafval van handel, diensten en overheden (HDO) voor u verzorgen, ook hebben ruime ervaring in het inzamelen van afval uit de openbare ruimte. Op verzoek van gemeenten kunnen wij bijvoorbeeld de volledige huisvuil inzameling verzorgen.

Ook inzameling van glasafval, grof huishoudelijk en plastic, om maar willekeurig wat voorbeelden te noemen, kunnen wij voor u uitvoeren. Dit kan op traditionele wijze, maar desgewenst ook met behulp van innovatieve ondergrondse (pers)containers. Dit concept passen we bijvoorbeeld al enkele jaren naar volle tevredenheid toe in delen van Rotterdam. Wij leveren maatwerk en adviseren u over de beste oplossing voor uw situatie.