Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Evenementen: wij zijn er thuis!

Om de vrijkomende afvalstoffen te kunnen bepalen kijken wij samen met u naar het soort evenement en het aantal te verwachten bezoekers. Daarna bepalen wij de mate van afvalscheiding en de soorten en maten inzamelmiddelen die er nodig zijn. Wij beschikken over een snelle evenementenservice en hebben handige inzamelmiddelen op voorraad die we kunnen inzetten tijdens het evenement.

Na afloop van het evenement kunnen wij indien gewenst het evenemententerrein bezemschoon opleveren met behulp van onze moderne veegmachines. Eén telefoontje is voldoende en wij zorgen ervoor dat het afval tijdens en / of na uw evenement wordt ingezameld en verwerkt.

Na het evenement ontvangt u van ons een keurig overzicht met daarop de ingezamelde hoeveelheden afval en de ingezette middelen. Maatwerk dus!