Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Gevaarlijk afval

Gevaarlijk afval inzamelen en verwerken is een vak apart, vanzelfsprekend gekenmerkt door strenge overheidsregulering, hoogwaardige infrastructuur en geavanceerde technologie.

Wij zijn gespecialiseerd en bevoegd in de inzameling van alle soorten gevaarlijk afval en kan in opdracht van ons specialistische taken uitvoeren. Voor u enkel voordeel: slechts één contact voor al uw afvalstoffen en tevens de zekerheid dat uw afval altijd veilig wordt opgehaald en verwerkt.

Klein chemisch afval van particuliere huishoudens
Wij adviseren gemeenten bij het inzamelen en verwerken van klein chemisch afval (KCA). We leveren logistieke voorzieningen, zoals KCA-depots, chemokarren en de nieuwste verpakkingsmaterialen voor klein chemisch afval.

Gevaarlijk afval van bedrijven en instellingen
In samenspraak met de klant ontwikkelen wij beheersconcepten voor gevaarlijk afval (GA). Wij adviseren over preventie, (interne) logistiek en verwerking. En wij leveren de nieuwste verpakkingsmaterialen en opslagcontainers voor gevaarlijk afval.