Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Archief en datavernietiging

Bij KLOK Containers verzamelen en vernietigen wij professioneel uw archief

Bij KLOK Containers bent u aan het juiste adres voor het inzamelen en vernietigen van vertrouwelijke papieren documenten. Samen met ons CA+ gecertificeerde partnerbedrijf garanderen wij dat al uw vertrouwelijke documenten worden vernietigd volgens de strenge normen die gelden voor deze certificering. Zodra u ons de opdracht geeft, zamelen wij alle data en archieven in die vernietigd moeten worden. KLOK Containers verwerkt elke oplage. Bij een grote oplage komen wij langs en bij een kleine oplage van papier kunt u het eventueel zelf langs brengen bij ons gespecialiseerde archiefvernietigingsbedrijf. Wij garanderen u dat geen snipper meer leesbaar is na het vernietigen van uw documenten. Wees welkom bij ons voor het professioneel vernietigen en verwerken van uw vertrouwelijk archief!

Wij vernietigen ook uw digitaal archief

Tegenwoordig hebben veel bedrijven naast een papieren archief ook een digitaal archief opgebouwd met allerlei vertrouwelijke documenten. Ook dit archief kunnen wij voor u opruimen en vernietigen. Denk aan het vernietigen van diskettes, cd-roms, magneetbanden, harddisks en promotiemateriaal.

U begrijpt dus dat naast het vernietigen van papieren archieven KLOK Containers ook gespecialiseerd is in datavernietiging van uw digitale archief. Uiteraard zorgen wij ook bij het vernietigen van uw digitale archief ervoor dat vertrouwelijke documenten niet meer leesbaar zijn of teruggevonden kunnen worden.

Klok Containers: Het archief- en datavernietigingsbedrijf van heel Nederland!

Door bovenstaande specialisaties is KLOK Containers samen met haar partnerbedrijf uitgegroeid tot het bedrijf voor papiervernietiging, archiefvernietiging en datavernietiging. Wij opereren door heel Nederland. Wilt u een archief laten vernietigen in Rotterdam, of heeft u een opdracht voor datavernietiging in Utrecht: KLOK Containers helpt u overal bij de vernietiging van uw archief. Van Rotterdam tot Lelystad en Breda, in bijna alle plaatsen kunt u voor archiefvernietiging kunt u bij KLOK Containers terecht!

Meer dan alleen data- en archiefvernietiging

Heeft u ook wel eens nagedacht over de overige afvalstromen binnen uw bedrijf? Naast onze data- en archiefvernietigings diensten kunnen ook samen kijken naar bijvoorbeeld uw groen of bedrijfsafval. Wij adviseren u graag in het scheiden van alle soorten afval. Wist u overigens dat wanneer u naast uw papieren afval het andere afval goed scheidt dit resulteert in lagere kosten voor KLOK Containers en dus ook voor uw bedrijf? Bovendien helpt u hiermee het milieu en vermindert u de uitstoot van CO2. KLK Containers doet dus meer dan alleen data-en archiefvernietiging, maar zorgt ook voor een optimale afvalscheiding binnen uw bedrijf.

Meer weten?

Wilt u meer weten over archiefvernietiging en datavernietiging? Neem dan contact met ons op en wij geven u graag vrijblijvend advies.