Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

(Semi-)ondergrondse containers

De (semi-)ondergrondse container (OGC) van KLOK Containers BV biedt een unieke, hygiënische en fraaie manier om al uw afval in te zamelen. Het bijzondere van de OGC is dat deze voor ruim tweederde in de grond is ingegraven. U kunt grote hoeveelheden afval opslaan met een minimum aan ruimte. Omdat het afval buiten wordt opgeslagen gaat de afvalopslag niet ten koste van uw dure bedrijfsruimte. Het bovengrondse gedeelte kunt u geheel in de stijl van de omgeving afstemmen. Het spreekt voor zich dat een OGC kostenbesparend is. Er is een lagere ledigingsfrequentie en OGC’s zijn onderhoudsarm.

(Semi-)ondergrondse containers zijn bijna onzichtbaar te plaatsen bij bedrijven die inpandig geen mogelijkheid hebben om afval op te slaan of dit niet willen. Door de koele ondergrondse opslag is de geurhinder praktisch nihil. Neemt weinig ruimte in en ongedierte krijgt geen kans om bij het afval te komen. De (semi-) ondergrondse containers zijn afsluitbaar en krijgen onbevoegden geen toegang tot de container. Geschikt voor onder andere papier, glasflessen, karton en restafval. Aan te passen aan uw branche en voorkeur.

Meer weten?
Klik hier of bel onze afdeling verkoop (010-4929299) voor een advies op maat.

Ingraven semi-ondergrondse container

Ingraven semi-ondergrondse container