Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Routebeschrijving

Vanuit de richting Dordrecht

U volgt de A16 richting Ring Rotterdam Oost en vervolgens richting afritten 24 t/m 26. U neemt afrit 24, Feyenoord. Aan het einde van de afrit vervolgt u de weg. Volg borden richting Vreewijk / Charlois / Zuidplein. Na het Feyenoord-stadion en het spoorwegviaduct gaat u bij de verkeerslichten linksaf (richting de Klok). Aan het einde van de Beukendaal gaat u linksaf en direct weer rechtsaf (Molenvliet). Na +/- 50 meter ziet u aan de linkerzijde de ingang van KLOK Containers .

Utrecht de vanuit richting Den Haag

U volgt de A13 of de A20 richting Rotterdam en vervolgens richting Dordrecht. Bij knooppunt Terbregseplein volgt u de A16 richting Dordrecht en houdt rechts aan richting afritten 24 t/m 26. U neemt afrit 24, Feyenoord. Zie verder bovenstaande routebeschrijving.

Vanuit de richting Europoort / Zierikzee

Bij knooppunt Vaanplein neemt u afrit 19A, Zuidplein / Ahoy. Aan het einde van de afrit gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf richting Lombardijen / St. Clara. Op de Spinozaweg gaat u bij de verkeerslichten linksaf (richting de Klok). Op de Molenvliet ziet u na +/- 1 km rechts de ingang van KLOK Containers.

Openbaar vervoer

Vanaf NS-station Lombardijen loopt u in +/- 10 minuten naar KLOK Containers. De haltes van buslijn 76 en tramlijn 2 en 20 bevinden zich op 100 meter van KLOK Containers.

LET OP !

KLOK Containers is het bedrijf naast het Argos- tankstation: hier moet u niet zijn. KLOK Containers bevindt zich in het kantoor daarnaast.