Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Zakelijk

Vooruitstrevend in Total Care dienstverlening

KLOK Containers en de overige Shanks-bedrijven zijn bedrijven die méér doen dan alleen het afval transporteren van uw bedrijf naar een overslagstation. Wij leveren u een totaalpakket aan diensten op afvalgebied.

Een uniek totaalpakket

Indien u behoefte heeft aan een dienstverlener, een bedrijf dat u adviseert over Arbo, logistiek en verpakkingsmogelijkheden én u op de hoogte houdt van veranderingen in de wet- en regelgeving op milieugebied dan kunnen wij dat bieden. Naast inzamelaar zijn wij tevens eindverwerker zodat veiligheid en milieu gewaarborgd zijn. Kortom, wij bieden U een totaalpakket.

Bundeling van krachten

Door onze krachten te bundelen profiteert u van de specialistische kennis en kunde van verschillende bedrijven, terwijl u maar één contactpersoon heeft. Dit betekent korte communicatielijn en eenduidigheid in informatie en communicatie.

Integraal projectplan

Wij bieden u graag een oplossing op maat voor uw afvalproblemen en zorgen hierbij voor een integraal projectplan waarin alle in te zetten middelen optimaal op elkaar worden afgestemd. Dit leidt voor u tot een efficiënte dienstverlening.

Financieel voordeel

Onze totale dienstverlening levert u, naast operationele voordelen, zeker ook financiële voordelen op. U zult snel constateren dat u aanzienlijk voordeliger uit bent met ons totaalpakket dan wanneer u in zee gaat met verschillende bedrijven. Bijkomend voordeel is dat u desgewenst slechts één factuur van ons ontvangt. Wilt u meer weten over de voordelen van het Totaalpakket, neemt u dan contact met ons op.