Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Industrieel Reinigen

Een andere activiteit binnen de Shanks-groep is industrieel reinigen. Industriële reiniging is het reinigen van installaties, systemen, verstopte leidingen, tanks en ruimten zoals fabrieken. Ons zusterbedrijf Reym is gespecialiseerd in industrieel reinigen, waarbij gebruik gemaakt wordt van het modernste materieel en reinigingstechnieken.

Hogedruk reiniging

Een veel gebruikte reinigingstechniek is het reinigen met water onder hoge druk. Door jarenlange ervaring, gespecialiseerd materieel en deskundig personeel mag hogedruk reinigen met recht een van onze specialiteiten genoemd worden.

Vacuümreiniging

Ook vacuüm reiniginging speelt een belangrijke rol in de industriële reiniging. Met speciaal ontwikkelde voertuigen met een grote zuigcapaciteit kunnen al uw vaste en vloeibare stoffen snel en probleemloos worden opgezogen.

Andere specialiteiten

Naast reiniging met behulp van hogedruk- en vacuümtechniek hebben wij ook de benodigde kennis en kunde in huis voor ondermeer asbest verwijdering, kwik verwijdering, en chemisch technische reiniging.


Totaal pakket

KLOK Containers, Reym en de overige Shanks-bedrijven bieden u de totale dienstverlening op het gebied van inzameling, reiniging, transport en verwerking van afvalstoffen. Onze ervaren medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.